boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Acteurs: Hugh Bonneville Maggie Smith Laura Carmichael Jim Carter Bren

Schrijver:
Titel: Downton Abbey - Seizoen 4 (Deel 1)
ISBN: 5050582960419
Taal: Nederlands
Uitgever: Universal Pictures
Bijzonderheden: 2013, DVD 2 discs Slipcase Tooltip Engels 300:00 minuten 5050582960419 091
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het vierde seizoen van Downton Abbey speelt zich af in 1922, zes maanden na de tragische dood van Matthew. Zijn verlies heeft diepe sporen nagelaten bij onze vertrouwde en geliefde personages: de Crawleys én het personeel waarmee ze zo nauw verbonden zijn. Daarnaast zijn er ook tal van nieuwe uitdagingen. Mary kijkt de toekomst somber tegemoet als alleenstaande moeder en wordt door de familie aangemoedigd om de scherven van haar gebroken leven te lijmen. Ze aanvaardt een nieuwe functie op het somptueuze landgoed en moet, als weduwe, een stoet huwelijkskandidaten de revue laten passeren. Buiten de beschermde cocon van Downton zijn de roaring twenties intussen volop losgebroken. Rose voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot het bruisende Londense nachtleven en dat voorspelt niet veel goeds voor de Crawleys. De ontluikende relatie tussen Edith en Gregson wordt bedreigd door gebeurtenissen die ze niet zelf in de hand heeft. Intussen laaien ook beneden de passies hoog op. Er zullen jonge harten gebroken worden…
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Acteurs: Hugh Bonneville Maggie Smith Laura Carmichael Jim Carter Brendan Coyle Phyllis Logan Elizabeth McGovern Joanne Froggatt Sophie McShera Michelle Dockery - Downton Abbey - Seizoen 4 (Deel 1)