Sulitzer - Vrouw van de wereld / druk 1

Schrijver:
Titel: Vrouw van de wereld / druk 1
ISBN: 9789026971259
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 1990, gebonden met linnen kaft en stofomslag, 336 pp, in zeer goede staat,
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ambitieuze Kate trotseert haar vader en concurrent, krantenmagnaat Killinger. Ondanks aanvankelijke tegenwerkingen en pesterijen van zijn kant, slaagt zij erin met haar Day een kwaliteitskrant op de markt te brengen die een geduchte concurrent wordt voor haar vaders Morning. Ondertussen vertoeft ex-minnaar en vader van haar zoon, de rasjournalist Rourke in de politieke brandhaarden van de dertiger jaren: China, Cuba, Abessinië en Spanje. Nog eenmaal zullen ze elkaar ontmoeten. Helaas is hun zoon een onvoldoende bindmiddel om deze onafhankelijke geesten bij elkaar te houden.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sulitzer - Vrouw van de wereld / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.