Sebastien Delot en Catherine Grenier - Giacometti. Een modern a

Schrijver:
Titel: Giacometti. Een modern avontuur.
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2019
Bijzonderheden: Softcover 224 pagina's, 28 x 21 cm 165 illustraties. . ISBN 9789462301009.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Alberto Giacometti werd in 1901 in Graubu?nden geboren, bracht zijn hele loopbaan in Parijs door en wijdde zich tot zijn dood in 1966 aan zijn schilderkunst, tekeningen en beeldhouwwerk. Een zekere toenadering tot het kubisme en het surrealisme, evenals zijn interesse in de antieke en niet-westerse kunst en zijn voorliefde voor de mensfiguur maken hem tot een kunstenaar die een bijzondere plaats inneemt, maar ook volledig aansluit bij de arstistieke uitdagingen van de 20e eeuw. De expositie zal meer dan 150 kunstwerken omvatten, in een origineel traject rond de legendarische grondleggers van de geschiedenis van de moderne kunst. De langgerekte, tere beeldhouwwerken van Alberto Giacometti, deel geworden van de collectieve verbeeldingswereld, vormen silhouetten van mannen en vrouwen die onbeweeglijk of in beweging zijn vastgelegd. De presentatie van deze meesterwerken wordt aangevuld met werk in uitzonderlijke bruikleen, dat de unieke artistieke loopbaan van Giacometti illustreert: zijn eerste werken, waarin we de invloed van het kubisme herkennen, zijn passie voor de Egyptische oudheid ? die zijn hele leven een inspiratiebron blijft -, zijn ontmoeting met de surrealisten en niet te vergeten zijn latere schilderwerk.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sebastien Delot en Catherine Grenier - Giacometti. Een modern avontuur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.