Wallace, A. - De geest geneest / hoe we onze genezende vermogen

Schrijver:
Titel: De geest geneest / hoe we onze genezende vermogens in praktijk kunnen brengen
ISBN: 9789020251869
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed /zgan. 2e druk 1986. Gebonden hardcover met stofomslag. Lichtblauwe linnen bond met goud/zilver opdruk op rug als nieuw. Stofomslag heeft aan bovenzijde lichte onregelmatigheden. Zgan.
Prijs: € 39,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
DE GEEST GENEEST Hoe we onze genezende vermogens in praktijk kunnen brengen

Geestelijk genezen? We kunnen het eigenlijk allemaal! Ieder van ons heeft het vermogen daartoe in zich. Het gaat er alleen om dit vermogen te herkennen, het te ontwikkelen en gebruiken. Die heilzame energie wordt bij de meesten van ons geblokkeerd: we willen er niet aan toegeven, zijn er misschien bang voor of weten niet hoe we met die genezende kracht om moeten gaan, vragen ons wellicht af wat paranormale genezing is. Deze en andere problemen worden door de schrijvers duidelijk behandeld. Hun kennis en ervaringen op dit terrein vormen de basis voor dit boek. Aan de hand van tekst en zowel eenvoudige als meer gevorderde oefeningen leren ze ons om te gaan met onze geneeskrachtige eigenschappen, hoe we deze kunnen ontwikkelen, wat paranormale consulten en duidingen inhouden en hoe we onze eigen energie kunnen maximaliseren door blokkades en gewortelde patronen op te lossen. Ze geven een groot aantal behandelwijzen en geneestechnieken aan, maar beschrijven ook oefeningen voor visualisatie, zelfgenezing en het lezen van aura's en chakra's. De geest geneest is een diepgaand en praktisch boek, dat ons inwijdt in het geestelijk genezingswerk. Ons eigen genezingswerk!
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen, Nederlands

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wallace, A. - De geest geneest / hoe we onze genezende vermogens in praktijk kunnen brengen Wallace, A. - De geest geneest / hoe we onze genezende vermogens in praktijk kunnen brengen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.