abkoude, chris van - pietje bell

Schrijver:
Titel: pietje bell
ISBN: 9789020620207
Uitgever: kluitman alkmaar
Bijzonderheden: zj. harde kaft, speciale editie naar de oorspronkelijke tekst van de onderwijzer christiaan van abkoude, die de bedoeling had met de boeken over pietje bell de nederlandse jeugd tot het boek te brengen en voor hen het lezen tot een genoegen te maken.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
speciale editie naar de oorspronkelijke tekst van de onderwijzer christiaan van abkoude, die de bedoeling had met de boeken over pietje bell de nederlandse jeugd tot het boek te brengen en voor hen het lezen tot een genoegen te maken.
Om Pietje goed te kunnen waarderen, moet men gevoel hebben voor de frisse, opgewekte geest, vol humor, die het leven op de Rotterdamse kaden, de straten en de pleinen vervult, aldus de schrijver.
Recensie(s)
Dit eerste deel in de Pietje Bell-serie verhaalt over de belevenissen van een stadsjongen, die als kleuter in zijn 'onnozelheid' allerlei kattekwaad uithaalt. Als schooljongetje doet hij dat bewuster, maar zgn. te goeder trouw. De oorspronkelijke tekst (1914) is vrij nauwkeurig gevolgd, dus de inhoud is niet meer van deze tijd, bv. 'kweekschool'. Een deel van de oorspronkelijke illustraties van J. Rinke is opgenomen. Hoewel inhoud en vorm ouderwets zijn, zullen veel kinderen het prettig vinden om zich te identificeren met een ondeugende belhamel.

(NBD|Biblion recensie, Naar gegevens van E.M. van Zutphen-Wijsenbeek)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

abkoude, chris van - pietje bell

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.