Weijts, Christiaan - Art. 285b

Schrijver:
Titel: Art. 285b
ISBN: 9789029566131
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers - Amsterdam
Bijzonderheden: 2008, 7e druk, 321 pp paperback (leessporen op de rug, verder goed!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Christiaan Weijts - Art. 285b
(De Arbeiderspers - Amsterdam)
ISBN 9789029566131
7e druk 2008
321 pp paperback
(leessporen op de rug, verder goed!)
Staat van het boek: 8.0

Het leven van Sebastiaan, pianoleraar en achtergrondpianist in een restaurant, wordt overhoop gegooid wanneer ex-vriendin Victoria hem aanklaagt wegens stalking. Hij ziet zich genoodzaakt een reconstructie te maken van de jaren waarin hij een dubbelleven leidde: aan de ene kant met studente en striptease Victoria en aan de andere kant met de 15-jarige Italiaanse Rosetta. Hij voert zijn eigen verdediging, maar is hij ook in staat zichzelf vrij te pleiten?

Recensie(s)'De vrouw had pas net de seksuele gelijkwaardigheid leren kennen en ging ermee om zoals iedereen met een nieuw speeltje: uitbundig.' Deze debuutroman van Christiaan Weijts (*1976) is een opwindend boek. In het begin van dit millennium woont de jonge pianoleraar Sebastiaan Steijn in een rustig academiestadje (dat tot in detail als Leiden herkenbaar is). Hij leert het Amsterdamse stripteasemeisje Victoria kennen. Twee jaar daarna wordt Steijn door dezelfde Victoria beschuldigd van stalking en belaging (Wetboek van Strafrecht art. 285b). Dit boek is grotendeels het verweer van 'verdachte' Steijn. Intussen spelen er tegelijkertijd enkele andere vrouwengeschiedenissen (met veel expliciet beschreven seks). Leidse 'Liaisons dangereuses' dus, of een intellectuele Giphart? Nee, Weijts is duidelijk een jonge schrijver met een eigen geluid. Veel fijne vunzigheid, eigenwaan met milde zelfspot, seksuele grootspraak, politiek-incorrecte grapjes en veel Italie en muziek, vooral Scarlatti, eindelijk Scarlatti. Kleine druk.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Weijts, Christiaan - Art. 285b Weijts, Christiaan - Art. 285b Weijts, Christiaan - Art. 285b

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.