Sebastien Delot & Catherine Grenier - Alberto Giacometti Een mo

Schrijver:
Titel: Alberto Giacometti Een modern avontuur. Expo: 13/03/2019 - 11/06/2019
Uitgever: , mercaterfonds - fondsmercator, 2019
Bijzonderheden: Softcover, PB, 280 x 210 mm, 224 p, 165 illustrations, NL edition. ISBN 9789462301009.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Alberto Giacometti, die in 1901 werd geboren in het Zwitserse kanton Graubunden, was gedurende zijn hele loopbaan actief in Parijs, waar hij als kunstschilder, beeldhouwer en tekenaar werkte tot aan zijn dood in 1966. Zijn affiniteit met het kubisme en het surrealisme, zijn aantrekking tot de antieke en niet-westerse kunsten, zijn voorliefde voor de menselijke figuur maken hem tot een heel aparte persoonlijkheid die toch niet buiten de artistieke ontwikkelingen van de twintigste eeuw stond. Aan de hand van meer dan honderdvijftig werken, waaronder de belangrijkste beeldhouwwerken, schilderijen en tekeningen uit zijn oeuvre, belicht deze catalogus vooral de cruciale en soms miskende confrontaties die Giacometti's loopbaan kenmerkten: de kennismaking met het werk van Constantin Brancusi op de Salon des Tuileries in 1927, waar zijn Lepelvrouw wedijverde met Vogel in de ruimte van de Roemeense beeldhouwer; de Egyptische oudheid, bron van inspiratie tijdens Giacometti's hele loopbaan; of nog zijn vriendschappelijke en intellectuele band met de schrijver Jacques Dupin, zijn eerste biograaf. Talrijke foto's van de kunstenaar en van zijn atelier plaatsen de kunstwerken opnieuw in de context van hun schepping.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sebastien Delot & Catherine Grenier - Alberto Giacometti Een modern avontuur. Expo: 13/03/2019 - 11/06/2019 Sebastien Delot & Catherine Grenier - Alberto Giacometti Een modern avontuur. Expo: 13/03/2019 - 11/06/2019

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.