Kaa, Romke. van de - De getemde wildernis

Schrijver:
Titel: De getemde wildernis
ISBN: 9789025412289
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2000 224pp Paperback In perfecte conditie als nieuw
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Romke van de Kaa staat bekend om zijn ruime ervaring, eruditie en originaliteit, maar wat zijn boeken werkelijk onderscheidt van andere tuinboeken is de flinke dosis humor en relativering die eruit opklinkt.
Iedere lezer zal genoegen beleven aan de eigenzinnige stijl -de leunstoel- tuinier die nooit zijn handen vies maakt evengoed als de gedreven tuinier die op zoek is naar nieuwe ideeën en informatie. Ook is dit boek geen droge beschrijving: de verhalen zijn doorspekt met anekdotes en avonturen. Er valt van alles te ontdekken: de vooroordelen tegen een plant, zijn geschiedenis, zijn slechte en zijn beste kanten.
In aanstekelijke proza put Van de Kaa uit zijn jarenlange ervaring als kweker en liefhebber. Een grote verscheidenheid aan tuinplanten en tuinvormen passeert de revue, van bomen tot bloembollen en van moeras tot moestuin. En altijd geeft de auteur onomwonden zijn persoonlijke mening. Die kan controversioneel zijn of eigenwijs, en soms een tikkeltje provocerend, maar nooit en te nimmer saai.
De getemde wildernis is voorbestemd om, net als Buiten de perken, een botanische klassieker te worden.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaa, Romke. van de - De getemde wildernis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.