Pau Bert de Fotografie: Dorien Ceulemans, Jonah Samyn, Sarah Van Hove

Schrijver:
Titel: Stijlvolle tuinen
ISBN: 9789020995619
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Hardcover gebonden 33x32 cm 192p. In uitstekende staat als nieuw met stofomslag Tekst vorige eigenaar op omslag
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het boek met de titel "Stijlvolle Tuinen" overtreft qua vormgeving, fotomateriaal en inhoud alle tuinboeken van dit moment. Het boek is geschreven door Bert de Pau. In dit boek is een hoofdstuk gewijd aan een tuin van PUUR. Dit prachtig vormgegeven boek staan 22 tuinen uitgelicht door tuinarchitectenbureaus in Nederland en België en natuurlijk de Tophoveniers. Dit boek gunt de kijker een blik in verschillende tuinen met verschillende stijlen. Tuinen die naadloos aansluiten bij de architectuur van het huis en de omgeving omarmen.
Tophoveniers is een gezelschap dat zich vrijwillig onderwerpt aan hoge kwaliteitseisen en samen de eerste en enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland vormt.
Verder lezen

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Plant en boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Plant en boek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Plant en boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Plant en boek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Plant en boek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.