Uchelen, Edo van ; Bert Blok ; Rienko van der Schuur e.a. - Amf

Schrijver:
Titel: Amfibieën en reptielen in Drenthe
ISBN: 9789052944845
Taal: Nederlands
Uitgever: Profiel, Bedum
Bijzonderheden: Gebonden, 2010, 176 blz. Met kleurenfoto's en kaarten. Enkele deukjes in de kaft.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De reptielen en amfibieën in Nederland hebben het vaak moeilijk en zijn erg gevoelig voor ecologische veranderingen. Het is voor natuurliefhebbers en natuurbeschermers dan ook een verademing dat er tegenwoordig ook lichtpuntjes zijn waar te nemen en dat door goed beheer deze kwetsbare dieren weer in aantal kunnen toenemen. Kennis van de leefvoorwaarden en een inventarisatie van de soorten zijn daarbij van groot belang. Dit boek is een actuele atlas van alle soorten reptielen en amfibieën die in Drenthe leven. Dat levert zestien inheemse soorten amfibieën en reptielen op. Daarmee is Drenthe, op de provincie Limburg na, de rijkste provincie wat betreft deze beschermde diergroepen. Per soort wordt belangrijke informatie verstrekt o.a. omtrent de kwetsbaarheid, kenmerken, voorkomen en verspreiding, biotoop en leefgebied, bescherming en beheer in deze provincie. Per dier worden de huidige leefgebieden in kaart gebracht door middel van het 5km hokken systeem. Door de vele kleurenfoto's van de dieren en hun biotoop en de goed leesbare teksten een interessante uitgave voor een ieder die op enigerlei wijze geboeid wordt door de herpetofauna in deze provincie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.