Flamand, Koos - Doodslag !!

Schrijver:
Titel: Doodslag !!
ISBN: 9789048436521
Taal: Nederlands
Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer
Bijzonderheden: Paperback, 2015, 426 blz.
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Genre : Thrillers en misdaad.


1965. Piet van Dijk en Kees de Wit zijn vrienden uit Amsterdam-Oost. Piet wordt stapelverliefd op Helene, de mooie zus van Kees en ze krijgen een relatie. Voor Piet volgen diverse akelige gebeurtenissen, waarvan één traumatisch. Na een financiële meevaller is Piet door de jaren heen een succesvol zakenman en eigenaar geworden van een meubelketen. In 2008 ontvangt hij een envelop met een voor hem gevoelig voorwerp uit 1965. Vervolgens komen er aanslagen op zijn bedrijf, wat zijn functioneren als zakenman beïnvloedt. Piet onderzoekt het en wordt herhaaldelijk geconfronteerd met die ene traumatische gebeurtenis van 1965... drieënveertig jaar geleden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Flamand, Koos - Doodslag !!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.