: Rutger de Bekker - De vliegende panters De grote drie

Schrijver:
Titel: De vliegende panters De grote drie
ISBN: 9789060055427
Uitgever: Thomas Rap 2004 9789060055427
Bijzonderheden: ex- bibliotheek dus nu stevige hardcovers 104pp. zeer goed
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vanaf 1995, het jaar van hun afstuderen aan de Kleinkunstacademie, hebben de Vliegende Panters (Rutger de Bekker, Diederik Ebbinge & Remco Vrijdag) succes. Hun twee eerste programma's "Sex" en "Hype" en de televisieserie "Daar vliegen de panters" werden door zowel publiek als pers zeer goed ontvangen. En terecht. Hun vakmanschap en talent (muzikaliteit, acteren en timing) zijn verbazingwekkend. De kijker zit verbluft op het puntje van zijn stoel. Met hun derde programma "De grote Drie" zetten zij hun zegetocht voort. Dit boekje bevat de teksten van dat programma en die van hun optreden op verschillende bevrijdingsfestivals op 5 mei 2004. Met foto's uit het theater worden de liedjes en sketchjes rijk geillustreerd. Dat is mooi gedaan, maar dat neemt weg dat de lezer toch een hoop moet missen. Dat is onvermijdelijk bij een boekje als dit, maar bij de Vliegende panters waar de wijze van uitvoering zo essentieel is, blijkt dat gemis eens te meer. Het is wachten op de registratie op dvd. De Vliegende panters moet je zien, niet lezen. De opbrengst van dit boekje komt ten goede aan War Child.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

: Rutger de Bekker - De vliegende panters De grote drie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.