Elst M. e.a - Achteraf denk ik... herinneringen van leerlingen

Schrijver:
Titel: Achteraf denk ik... herinneringen van leerlingen voor leraren taalonderwijs
ISBN: 9789062831272
Uitgever: Couthino 1998 9789062831272
Bijzonderheden: paperback 102pp. als nieuw
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Reflectie op en verantwoording van didactisch handelen is een doelstelling die de pabostudent dient te bereiken. Om hem daarbij te helpen, verzamelden twee lerarenopleiders (Van Stratum en Van de Ven) het materiaal dat ten behoeve van een vakleerplan moedertaalonderwijs werd verzameld (1996). Met medewerking van twee tekstschrijvers kwam een boekje tot stand waarin veertien aardige interviews als materiaal dienen voor een systematische verwerking van praktijkgegevens over taalonderwijs op de basisschool, vroeger en nu. Opdrachten erbij helpen de pabo student zichzelf adequate vragen te stellen. Omdat de praxis hier op heterdaad wordt betrapt, zal dit werkboek op de opleidingen welkom zijn. De vlotte gesprekstoon en aardige lay-out verhullen enigszins de draagwijdte van de vragen en opdrachten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elst M. e.a - Achteraf denk ik... herinneringen van leerlingen voor leraren taalonderwijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.