Cave, Julie - Het zwijgen opgelegd

Schrijver:
Titel: Het zwijgen opgelegd
ISBN: 9789033603099
Taal: Nederlands
Uitgever: De Banier - Apeldoorn 2014
Bijzonderheden: Paperback, 398 blz. NIEUW! Nu van 21,95 voor 9,95
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een spannende thriller die licht werpt op een beklemmende vraag: hoe ver zullen sommige mensen gaan om een invloedrijke christen het zwijgen op te leggen?

Achter de schermen van de wetenschap woedt een felle strijd over het ontstaan van ons leven: zijn we geschapen door God of zijn we het toevallige gevolg van evolutie en een oerknal? Het antwoord op die vraag is allesbepalend voor de manier waarop we in het leven staan.
FBI-agent Dinah Harris wordt tegen wil en dank ingezet bij een belangrijke zaak: Thomas Whitfield, de secretaris van het prestigieuze Smithsonian Instituut, is op onverklaarbare wijze van de aardbodem verdwenen. Alle signalen wijzen erop dat er misdaad in het spel is. Dinah ontdekt algauw dat deze moord alles te maken heeft met een ruzie over levensbeschouwingen. Maar Amerika is toch het land van de vrijheid, waar iedereen mag geloven wat hij wil? Als het onderzoek vordert, dreigt Dinah verstrikt te raken in een geheimzinnige samenzwering.
Het Smithsonian Instituut is een wereld waar glimlachende mannen met deftige pakken tegen elke prijs hun machtspositie in stand willen houden. In deze keiharde wereld van eerzucht en criminaliteit staat Dinah haar mannetje.Tegelijkertijd voert ze haar eigen strijd tegen depressie en een geheime alcoholverslaving. Lukt het Dinah om de waarheid te onthullen voordat zijzelf het volgende slachtoffer is van een meedogenloze, onzichtbare vijand? En lukt het haar om vrede en rust te vinden? Of gaat ze ten onder aan de pijn en het verdriet van haar verleden?
Het zwijgen opgelegd is het debuut van Julie Cave. Haar boek werd in Amerika zeer positief ontvangen. Julie is getrouwd, heeft twee jonge dochters en woont in Australië.
Verder lezen

Versprille uit Krabbendijke

zakelijk

Logo Versprille

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cave, Julie - Het zwijgen opgelegd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Versprille

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Versprille
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel & antiquariaat Versprille
    Kamer van Koophandel nummer: 22061351
    NL001705442B84
    www.boekhandelversprille.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Versprille een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Versprille vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Versprille kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.