Wojciech Tochman - Dochtertje Zoektocht naar de vermiste jou

Schrijver:
Titel: Dochtertje Zoektocht naar de vermiste journaliste Beata Pawlak
ISBN: 9789044509021
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij De Geus Breda 2009 9789044509021
Bijzonderheden: 2009, 160pp, paperback
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dochtertje' van de Poolse schrijver Wojciech Tochman is een knappe mengeling van fictie en feiten. Als zijn collega Beate Pawlak vermist wordt na de terreuraanslagen van 12 oktober 2002 op Bali, reist de auteur naar Indonesie. Beate is als reporter voor de Gazeta Wyborcza op reis door Azie en bevindt zich naar later blijkt onder de meer dan tweehonderd doden van de drie bomaanslagen. Op zijn speurtocht spreekt de auteur met de mensen die Beate hebben ontmoet. Ook vindt hij haar schriften met aantekeningen. Deze aantekeningen vormen de rode draad van het verhaal. In het romangedeelte verandert Tochman de namen en geeft hij zijn persoonlijke invulling aan de vele vragen, waar hij mee blijft zitten na zijn terugkeer in Polen. Zijn roman beschrijft de lotgevallen van de reporter Czajka, lees Beate, op haar rondreis door Bali, haar indrukken van het land, haar gesprekken, haar gevoelens, haar levensloop en ten slotte de chaos onder de bevolking en de toeristen na de aanslagen. Tochman besluit met een verslag van de gesprekken die heeft gevoerd met de familie van een van de daders van de terreuraanslagen. De beschreven cultuurverschillen zijn overduidelijk. Een boeiend boek over een actuele gebeurtenis.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wojciech Tochman - Dochtertje    Zoektocht naar de vermiste journaliste Beata Pawlak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.