Wohlenhaus, Kermie - Jouw beschermengel / luister naar de engel

Schrijver:
Titel: Jouw beschermengel / luister naar de engelen om je heen
ISBN: 9789401302920
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: 2017, 184pp, paperback. Als nieuw
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Contact met engelen Beschermengel is een stap-voor-stapgids voor iedereen die succesvol een gesprek met zijn of haar beschermengel wil hebben. Daarnaast worden in dit boek ook veelgestelde vragen over engelen beantwoord en ervaringen gedeeld van mensen die contact hebben gehad met hun beschermengel. Leren communiceren met engelen Beschermengel is een mix van auteur Kermie Wohlenhaus' kennis over het onderwerp, luchtige humor en jarenlange ervaring in het leren communiceren met engelen.

Recensie: Veel mensen hebben wel gehoord over beschermengelen, maar hoe ontdek je nu of je zelf ook een beschermengel hebt en hoe kom je daar dan mee in contact? Voor mensen die zich dat afvragen, is dit boek een uitkomst. Het boek bestaat uit drie delen en het eerste deel geeft algemene informatie over beschermengelen. In het tweede deel kan de lezer zelf aan de slag met veelzijdige oefeningen om te leren hoe te communiceren met de eigen beschermengel. En het derde deel bevat praktijkvoorbeelden van anderen en op welke verschillende manieren zij zich bewust werden van hun beschermengel. Wohlenhaus is angeloloog en helderziende en geeft cursussen en workshops over engelen.
J. Hofte
Verder lezen

STARING uit Zutphen

particulier

Logo STARING

De verzenkosten die bij de boeken zijn vermeld, gelden voor verzending binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wohlenhaus, Kermie - Jouw beschermengel / luister naar de engelen om je heen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij STARING

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met STARING
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en STARING een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van STARING vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • STARING kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.