Nesser Hakan - Intrigo

Schrijver:
Titel: Intrigo
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus
Bijzonderheden: Paperback Als nieuw
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Håkan Nesser is de spannendste filosoof onder de Zweedse misdaadschrijvers. Niemand schrijft raadselachtiger, literairder en sfeervoller dan hij over schuld, wraak en boete. Dat is waarom wereldwijd miljoenen fans van zijn werk houden.

Plaats van handeling in deze bundeling verhalen en novellen is de fictieve stad Maardam. Thematisch zijn de verhalen met elkaar verbonden door geheimen die onthuld worden, leugens die worden blootgelegd en gebeurtenissen uit het verleden die de personages opnieuw bespringen. En door middel van het café Intrigo.

Vier van de verhalen zijn verfilmd door Daniel Alfredson (The Girl Who Played With Fire) in drie grote Hollywoodproducties, met in de hoofdrollen Ben Kingsley en Gemma Chan.


Recensie(s)




Deze bundel bevat vier korte romans over misdaden in het verleden in de fictieve Zweedse stad Maardam. Zo beschrijft de eerste hoe een vrouw wordt gebeld door iemand die zegt dat hij haar al 22 jaar vermiste, maar nooit gevonden zoon is. Als ze het met haar man bespreekt, wordt niet alleen duidelijk wat er 22 jaar terug is gebeurd, maar komt hij met nieuwe feiten, ook over zijn eigen rol. In de tweede en langste onderzoekt een vertaler, die na de dood van een auteur diens laatste manuscript zal vertalen, behalve de dood van de auteur ook het vertrek van zijn eigen vrouw drie jaar terug. De twee laatste, met elkaar verbonden, titels gaan over een man die wordt geconfronteerd met zijn jeugd en het knappe meisje uit de klas dat twee dagen voor hun eindexamen verdween. De Zweedse ex-leraar (1950) is een bekend misdaadauteur onder andere door de serie over Inspecteur Van Veeteren. De goed vertaalde bundel is heel boeiend, vaak spannend, met veel aandacht voor de gedachten en motieven van hoofdpersonen en speelt erg goed en effectief met de vraag wat leugen en waarheid is, inclusief een vaak verrassende ontknoping.

Drs. Madelon de Swart
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.