Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser F

Schrijver:
Titel: Chloë
ISBN: 9789085641957
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus Chicklit Collectie uit 2006 te Vianen
Bijzonderheden: Paperback 20x12 formaat 382 pagina's slappe kaft
Prijs: € 9,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Chloë Heinemann Oorspronkelijke titel
Chloë Cadwallader staat voor een groot dilemma. Jocelyn, de peettante bij wie ze is opgegroeid, is net overleden.

Ze heeft voor Chloë een brief achtergelaten met enkele simpele, doch ingrijpende, instructies:
* Neem alles van fluweel in mijn kast;
* Zeg je (vreselijke) baan op;
* Zet je (afschuwelijke) vriendje aan de dijk;
* Bezoek elk van de vier delen van Groot-Brittannië en verblijf in elk ervan één seizoen.

Help! Hoe kan Chloë de laatste wensen van haar geliefde peettante in vredesnaam negeren?

Dus: eerste halte: Wales. Daar vindt ze een boerderij midden in de heuvels, met dieren (veel), natuur (weids) en Carl (érg aantrekkelijk...).

De seizoenen lopen in elkaar over, en Chloë zet haar reis voort. Van Abergavenny in Wales naar Ballygorm Manor in Ierland, en van Loch Lomond in Schotland naar St. Ives in Cornwall. Doe er wat smakelijke ingrediënten bij zoals seks, lang donkerrood krullend haar, roomijs en een kunstenaar die William heet, en je krijgt een verhaal vol liefde, passie, en een man voor elk seizoen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser Foto omslag Corbis - Chloë Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser Foto omslag Corbis - Chloë Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser Foto omslag Corbis - Chloë Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser Foto omslag Corbis - Chloë Freya North Vertaling Peter Barnaart Omslagontwerp Marlies Visser Foto omslag Corbis - Chloë

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.