Baulenas, Lluís-Anton - Het geluk

Schrijver:
Titel: Het geluk
ISBN: 9789056722500
Taal: Nederlands
Uitgever: Signature
Bijzonderheden: 2007, Grote hardcover met stofomslag in prima staat, als nieuw. Verzk 4,50 euro naar DHL afhaalpunt, 5,75 euro thuisbezorgd. En dan kunnen er nog heel veel boeken bij
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nonnita Serrellac is circusartieste van oorsprong, maar is na vele omzwervingen aangespoeld bij een van de vele variététheaters aan de Paralelo in Barcelona. Nonnita woont in een afbraakpand en praat met de doden: mensen uit de buurt, haar ouders. Ze heeft ook de zorg voor Tomàs, die een hersenbeschadiging heeft opgelopen doordat Demi Gambús en zijn vrienden tijdens een woeste jaarwisseling tien jaar geleden zijn hoofd hebben ingeslagen met zijn viool. Ze is zwanger van een collega die de benen heeft genomen en om haar kind een beter leven te geven dan ze zelf heeft gehad, vat ze het drieste plan op om Demi Gambús te ontvoeren, de rijke zoon van 'godmother' Miquela, die met straffe hand een misdaadsyndicaat leidt.
Haar plan loopt uit de hand en eindigt met de dood van Gambús, maar omdat zijn moeder denkt dat Nonnita zwanger is van haar zoon, laat ze Nonnita in leven en neemt haar mee naar het dorp van de familie om daar het kind op te voeden in de tradities van de familie Gambús.
Een prachtige roman in de rijke Catalaanse verteltraditie, bevolkt met eigenaardige en toch volstrekt geloofwaardige karakters in een roerig Barcelona ten tijde van de grote stadsvernieuwingen in het begin van de twintigste eeuw.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje! Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl. Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baulenas, Lluís-Anton - Het geluk Baulenas, Lluís-Anton - Het geluk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.