Arion, F.M. - Dubbelspel / druk 20

Schrijver:
Titel: Dubbelspel / druk 20
ISBN: 9789059650428
Taal: Nederlands
Uitgever: Cpnb, Stichting
Bijzonderheden: 2007, 360pp, Gebonden
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
In Dubbelspel vertegenwoordigen de hoofdpersonen de lagere klassen uit de Antilliaanse bevolking. In de loop van het verhaal wordt winnen of verliezen een zaak van leven en dood, gesymboliseerd door het dominospel dat de personages spelen. Het einde weerspiegelt de toekomstvisie van de auteur: de winnaars - een idealistisch liefdespaar - gaan zich wijden aan de sociale en politieke verbetering van hun eiland Curaçao.
In de drie decennia na zijn debuut publiceerde Arion nog vier romans: Afscheid van de Koningin (1975), Nobele wilden (1978), De laatste vrijheid (1995), en De deserteurs (2006). In 2001 verscheen de verhalenbundel De eeuwige hond.

Frank Martinus Arion (pseudonime voor Frank Efraim Martinus) is in 1936 geboren op Curaçao. Hij verhuisde in 1955 naar Nederland, waar hij aan de Unversiteit van Amsterdam studeerde en later werkte. Sinds 1981 woont hij weer op Curaçao. Arions werk bestaat uit poëzie, essays, verhalen en romans. Voor Arion is de primaire functie van literatuur: de lezer kritische kennis verschaffen van de werkelijkheid. Dubbelspel, zijn debuutroman uit 1973, heeft dan ook de koloniale verhouding tussen Nederland en de Antillen als basis.

Een uitgave van de Stichting CPNB ter gelegenheid van Nederland Leest 2006.

Hardcover | 344 paginas | Stichting CPNB | Amsterdam | 2006 | 20ste druk
Verder lezen

Almeria uit Almere

particulier
Bent u op zoek naar een boektitel die niet langer verkrijgbaar is op een van onderstaande terreinen, dan kunt u ons een mail sturen als het niet op Boekwinkeltje is opgenomen:
- Antropologie
- Sociologie
- Politicologie
- Rechten
- Geschiedenis
- Literatuur (fictie en non-fictie)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arion, F.M. - Dubbelspel / druk 20

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Almeria

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Almeria
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Almeria een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Almeria vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Almeria kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.