VS Naipaul - Een kiem van betovering

Schrijver:
Titel: Een kiem van betovering
ISBN: 9789047100300
Taal: Nederlands
Uitgever: Eldorado
Bijzonderheden: 2007, paperback
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 4,04 (binnen Nederland)
Meer info:
EEN KIEM VAN BETOVERING
V.S. Naipaul

ROMAN

Het leven van Willie Chandran, bekend uit de roman Een half leven, wordt voortdurend gestuurd door de beslissingen van anderen. Als jongeman ontvluchtte Willie de beklemmende ouderlijke ashram in India en kwam hij terecht in het naoorlogse Londen. Na mislukte pogingen om zijn eigen identiteit te vinden volgde hij een rijke plantersdochter naar Afrika, waar hij haar beschermde leven deelde tijdens de laatste decennia van het kolonialisme.
Jaren later is Willie aan zijn kapotte huwelijk en de chaos van een onafhankelijk Afrika ontsnapt naar zijn zus in West-Berlijn. Met haar hulp probeert hij een nieuwe weg voor zichzelf uit te stippelen. Geïnspireerd door haar politieke engagement gaat Willie terug naar het land van zijn geboorte om er guerrillastrijder te worden in de revolutionaire beweging van Kandapalli. Maar de mogelijkheid om hierdoor zijn lot eindelijk in eigen handen te nemen blijkt een illusie.

Een kiem van betovering is een roman over een man in de tweede helft van zijn leven die worstelt met zijn identiteit.

V.S. NAIPAUL vertrok in 1950 op achttienjarige leeftijd van Trinidad naar Engeland, waar hij na vier jaar aan de Universiteit van Oxford gestudeerd te hebben zijn schrijverscarrière begon. Hij schreef vele romans en non-fictieboeken waaronder Meer dan geloof, Onder de gelovigen en Een half leven. Naipaul geroemd om zijn oog voor detail, vernuft en tact ontving behalve de Booker Prize in 1971 ook de Nobelprijs voor de Literatuur in 2001.

Oorspronkelijke titel: Magic Seeds
Nederlandse vertaling: Servaas Godijn

Paperback | 254 pagina's | Uitgeverij Atlas | Amsterdam/Antwerpen | 2005
Verder lezen

Almeria uit Almere

particulier
Bent u op zoek naar een boektitel die niet langer verkrijgbaar is op een van onderstaande terreinen, dan kunt u ons een mail sturen als het niet op Boekwinkeltje is opgenomen:
- Antropologie
- Sociologie
- Politicologie
- Rechten
- Geschiedenis
- Literatuur (fictie en non-fictie)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VS Naipaul - Een kiem van betovering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Almeria

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Almeria
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Almeria een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Almeria vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Almeria kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.