Kokkini Iatridou en P.J.I.M. de Waart - Overdracht technologie:

Schrijver:
Titel: Overdracht technologie:een juridische benadering ontw.l. / druk 1
ISBN: 9789026814433
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer Juridische
Bijzonderheden: Paperback│439 pagina's│
Prijs: € 12,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Overdracht van technologie aan ontwikkelingslanden:
D. Kokkini-Latridou

Het voornaamste kanaal voor overdracht van technologie is het contract geworden. Ontwikkelingslanden zijn voor het kopen van 'een stuk ontwikkeling' aangewezen op contractuele betrekkingen met buitenlandse technologiegevers. Een evenwichtige afstemming van het algemene belang van staten en het particuliere belang van technologiegevers op elkaar roept specifieke juridische vragen op. Dit vereist een nauw samenspel tussen internationaal privaatrecht en internationaal publiekrecht. Deze studie onderzoekt de mogelijkheden de beoogde balans te bereiken en doet dit via een overwegend macro-juridisch overzicht van het netwerk van nationale wetten, (sub)regionale verdragen en (ontwerp)gedragscode voor staten en technologiegevers veelal multinationale ondernemingen. Deze wegwijzer omvat ook fiscaalrechterlijke aspecten.
Verder lezen

Almeria uit Almere

particulier
Bent u op zoek naar een boektitel die niet langer verkrijgbaar is op een van onderstaande terreinen, dan kunt u ons een mail sturen als het niet op Boekwinkeltje is opgenomen:
- Antropologie
- Sociologie
- Politicologie
- Rechten
- Geschiedenis
- Literatuur (fictie en non-fictie)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kokkini Iatridou en P.J.I.M. de Waart - Overdracht technologie:een juridische benadering ontw.l. / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Almeria

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Almeria
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Almeria een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Almeria vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Almeria kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.