Durnez, Gordon - De Krekels Van De Provence Brieven uit mijn

Schrijver:
Titel: De Krekels Van De Provence Brieven uit mijn Mas
ISBN: 9789020957341
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo 2004 9789020957341
Bijzonderheden: paperback 224pp. in zeer goede staat
Prijs: € 10,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Vlaamse auteur Gaston Durnez is een liefhebber van de Provence en vanuit zijn imaginaire landhuis aldaar schrijft hij de 'Brieven uit mijn Mas', een verwijzing naar het werk van Alphonse Daudet, chroniqueur van deze streek. Het zijn journalistiek-literaire impressies over diverse onvermijdelijke en onverwachte aspecten van dit mythische gedeelte van Frankrijk. Over landschappelijke, literaire, culinaire, historische en folkloristische onderwerpen wordt verhaald in een aangename stijl met veel liefde en terloopse deskundigheid: grote figuren als Petrarca, Daudet, Mistral, Giono, Bosco en Van Gogh worden scherp geportretteerd, maar ook het decor (krekels, olijfbomen, platanen) wordt fraai in beeld gebracht. Het boek is geillustreerd met kleurige aquarellen van Lieve Zeghers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Durnez, Gordon - De Krekels Van De Provence    Brieven uit mijn Mas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.