Stephens, Anna - Zwartziel

Schrijver:
Titel: Zwartziel
ISBN: 9789024583560
Taal: Nederlands
Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy
Bijzonderheden: 2019, 512pp, paperback
Prijs: € 16,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Nieuw boek, ongelezen en in perfecte staat

Boekenboerderij uit Baars

U mag ook een aannemelijk bod doen. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor mensen die in en rond Steenwijk en Wolvega wonen, en op de lijn Steenwijk/Leeuwarden, kan ik het bestelde boek komen brengen en spaart u dus verzendkosten uit. Wel kan het zijn dat de bestelling dan wat langer onderweg is. Afhalen (regio Steenwijk) kan natuurlijk ook.
Nu pakketverzending per post behoorlijk kostbaar is geworden en vaak niet in verhouding tot de prijs van een boek, verstuur ik het liefst via DHL. Dan hoef ik i.p.v. 6,50 maar 5,75 voor verzending te berekenen. Als u het niet bezwaarlijk vindt dat ik een dik boek opengevouwen verzend, dan zijn de verzendkosten 3,80 via de reguliere post.
Vanzelfsprekend overleg ik vooraf met u wat de gewenste verzendoptie is.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenboerderij

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenboerderij
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenboerderij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenboerderij vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenboerderij kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.