Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Jan Siebelink - Een lust voor het oog

Schrijver:
Titel: Een lust voor het oog
ISBN: 8710371000692
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff , 1997
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met leeslint, 158 pag.,
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
`De jonge leraar Jeroen Swijgman krijgt een baan op een school in een klein stadje vlakbij zijn geboorteplaats. Onder de collega's heerst een haatdragende sfeer en er heeft zich een incident voorgedaan waarbij een van hen met een schaar is bewerkt. Tegen zijn wil raakt Swijgman bij de ingrijpende gebeurtenissen betrokken en aan het eind van het boek leidt dat tot het uitvoeren van een noodlottige daad. In Een lust voor het oog, voor het eerst verschenen in 1977 en Siebelinks eerste roman, combineert de schrijver zijn voorliefde voor de decadente fin de siècle-literatuur met een Hollands realisme. Een spannend verhaal over heimwee, wraak en vernedering.

Jan Siebelink (1938) is de afgelopen jaren gaan behoren tot de succesvolste schrijvers van Nederland. Met zijn roman Knielen op een bed violen veroverde hij een ongekend groot en breed publiek. Het boek werd onderscheiden met de AKO Literatuurprijs en is in verscheidene talen vertaald. Zijn laatst verschenen roman is Het lichaam van Clara.

"Siebelink is een specialist in ambivalenties - in tegenstrijdigheden die niet kunnen worden opgelost en al helemaal niet uitgelegd" - Frankfurter Allegemeine Zeitung
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Siebelink - Een  lust voor het oog