Westheimer Ruth - SEKS VOOR DUMMIES

Schrijver:
Titel: SEKS VOOR DUMMIES
ISBN: 9789067896993
Uitgever: IDG Books/Pearson Benelux B.V. 1996 9789067896993
Bijzonderheden: dikke paperback met flappen 406pp. in zeer goede staat
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dokter Ruth is een psychoseksueel therapeut (het in-keurige Joodse omaatje, bekend van radio en televisie). Ze vergeet echt niks - inclusief pagina's vakantie-adressen - in haar 30 hoofdstukken oudervervangende voorlichting, aangevuld met psychotherapeutische adviezen voor het verbeteren van seks- en liefdesleven. Haar informatie is verdeeld over 6 delen (Basis; Voorbereiding; Doen; Naspel; Veranderende Patronen; Behoud van Gezonde Seksualiteit; De Tien Dingen). De tekst wordt gelardeerd met 12 soorten vignetten voor bijv. Tips, Waarschuwingen (blaas nooit in de vagina), Seks Sprookjes en Dr. Ruth vertelt. Ze trapt alle denkbare open deuren in, herhaalt zichzelf, presenteert allerlei rare Amerikaanse cliché-situaties en toch vertelt ze ook talloze nuttige dingen die zelfs ik niet wist. Vrouwelijke orgasmen hebben volgens haar allemaal met clitorale stimulans te maken en een G-plek bestaat niet, beweert ze vreemd genoeg. Het boek biedt niettemin vlotte, simpele kost, ideaal voor beginners. De begrippen- en adressenlijst achterin is ook handig. 't Is wel èrg wennen om op een cover aangesproken te worden als een soort PC-verslaafde gehaktbal met een geslachtsorgaan. Ook de lay out doet aan een computerwerkboek denken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Westheimer Ruth - SEKS VOOR DUMMIES

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.