Berge, Jörg vanden - Golf het oefenboek (3829030452) + Golf he

Schrijver:
Titel: Golf het oefenboek (3829030452) + Golf het oefenboek Bunkerslagen - Schuine liggingen - Trouble shots (3829030509)
Taal: Nederlands
Uitgever: Keulen : Könemann 1999 (3829030452) (3829030509)
Bijzonderheden: 2 softcovers in ringsysteem in kartonnen covers, geen pp-nummering, als nieuw, fraaie afb. en lay-out
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Golfprofessional Jorg Vanden Berg beschrijft diverse, puur op de praktijk afgestemde trainingstechnieken voor beoefening van de golfsport. Deze van een ringband voorziene oefenboeken verschijnen in losse delen en kunnen worden opgeborgen in een handig opbergdoosje. In dit deel wordt aandacht geschonken aan de warming up en krachttraining en komen ook de specifieke golfslagen als putten, chippen, pitchen en de golfswing aan de orde. Met name de adviezen voor de golfslagen worden ondersteund door talloze zwart-witfoto's die de betreffende slag stap voor stap helder in beeld brengen. Uiteindelijk zal de lezer bij het opvolgen van de trainingsadviezen zijn prestaties in de golfsport kunnen verbeteren. In het afzonderlijke deel 2* komen ondermeer bunkerslagen aan de orde.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berge, Jörg vanden - Golf het oefenboek (3829030452) + Golf het oefenboek Bunkerslagen - Schuine liggingen - Trouble shots (3829030509)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.