Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 17

Schrijver:
Titel: Jan de Beyer [1703 - 1780] Van Emmerik tot Roermond
ISBN: 9789062166558
Uitgever: Spijk Van B.v. Uitgeverij te Venlo - Holland uit 1980 en Art Projects
Bijzonderheden: Softcorver 268 pagina's 23x22 formaat Gebruikers Sporen
Prijs: € 32,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek samengesteld door stichting historie Peel-Maas-Niers gebied.Vol tekeningen van zo'n 200 jaar geleden door Jan de Beijer vastgelegd.

De naar de natuur gemaakte tekeningen en de op zijn atelier herhaalde of voltooide prenten zijn bedoeld als ontwerp voor gravures voor de in de 18e eeuw zeer populaire topografische plaatwerken. Het boek is tegelijk verschenen met een duitse uitgave t.g.v. een tentoonstelling in Kleef. Na een korte inleiding over leven en werk van De Beijer volgt van elke tekening een topografische beschrijving met een aanduiding van de historische waarde van het afgebeelde onderwerp. Bij elke tekst enkele technische gegevens, literatuuropgave en huidige verblijfplaats. Na twaalf kleurreprodukties zijn alle werken zorgvuldig en duidelijk in zwart-wit afgebeeld. De tekeningen zelf zijn wisselend van kwaliteit maar zowel uit historisch als uit artistiek oogpunt interessant.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 1750 Penseel in Grijs - Jan de Beyer [1703 - 1780]  Van Emmerik tot Roermond Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 1750 Penseel in Grijs - Jan de Beyer [1703 - 1780]  Van Emmerik tot Roermond Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 1750 Penseel in Grijs - Jan de Beyer [1703 - 1780]  Van Emmerik tot Roermond Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 1750 Penseel in Grijs - Jan de Beyer [1703 - 1780]  Van Emmerik tot Roermond Werd Guido Portret van Jan de Beijer door Cornelis Pronk omstreeks 1750 Penseel in Grijs - Jan de Beyer [1703 - 1780]  Van Emmerik tot Roermond

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.