Mosby, Steve - Zwarte bloem

Schrijver:
Titel: Zwarte bloem
ISBN: 9789022999493
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: 2011, paperback, goede staat Een spannende, vakkundig geschreven thriller met een gecompliceerde, maar intrigerende plot: in de roman ontvouwt zich een andere roman en de lezer weet zo nu en dan niet meer wat in het verhaal werkelijkheid of fictie i
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Dit is niet een verhaal van een meisje dat verdwijnt. Dit is het verhaal van een meisje dat terugkeert. Uit het niets verschijnt ze op een dag op de promenade aan de kust, met een zwarte bloem en een afschuwelijk verhaal over waar ze vandaan komt. Met haar verhaal zet ze een kettingreactie van gevaarlijke leugens en dodelijke illusies in gang die voor nog meer slachtoffers in de toekomst zal zorgen ...
Recensie(s)
De aankomende schrijver Neil Dawson vindt in het huis van zijn vermiste vader een roman met de titel 'De zwarte bloem'. In de proloog van het verhaal wordt op de boulevard van een Engels badplaatsje een klein angstig meisje gevonden met in haar tas een zwarte bloem. In het boek dat Neil vindt, zit ook een verdroogde zwarte bloem. Heeft het iets met de verdwijning van zijn vader te maken? Bijna onmiddellijk daarna hoort Neil dat zijn vader dood is. Het lijkt zelfmoord. Onafhankelijk van elkaar gaan Neil (de ik-persoon) en de rechercheur die de zaak onderzoekt, Hannah Price, op onderzoek uit. Ook Hannah's vader (oud-politieman) is onlangs overleden en ook zij heeft in haar vaders bezittingen geheimzinnige zaken aangetroffen. Het verhaal is geschreven vanuit zowel het perspectief van Neil als van Hannah; zo wordt langzaam, maar zeker het verband tussen de beide zaken duidelijk. Een spannende, vakkundig geschreven thriller met een gecompliceerde, maar intrigerende plot: in de roman ontvouwt zich een andere roman en de lezer weet zo nu en dan niet meer wat in het verhaal werkelijkheid of fictie is. Mosby kreeg voor zijn eerdere thrillers twee of drie sterren in VN's Detective & Thrillergids.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mosby, Steve - Zwarte bloem

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.