Amstel van- Bos E.G.G. - Sieraden uit de negentiende eeuw

Schrijver:
Titel: Sieraden uit de negentiende eeuw
ISBN: 9789060870204
Uitgever: De Tijdstroom Lochem 1e druk 1987 9060870204 9789060870204
Bijzonderheden: paperback 104pp. in goede staat, licht gebuiksspoor bovenkant rug
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek geeft een overzicht van sieraden gemaakt in West-Europa en de V.S. tussen 1800 en 1900. Na een overzicht van de 19e eeuwse kledingmodes volgen hoofdstukken over de verschillende tijdvakken, afgewisseld met twee themahoofdstukken. Hierna een verklarende lijst van materialen en een register. Er zijn veel en redelijk gedrukte zwart/wit afbeeldingen, afbeeldingen in kleur ontbreken. De tekst is aardig, wat anekdotisch en een beetje oppervlakkig. De afgebeelde sieraden zijn alle uit Nederlandse kollekties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amstel van- Bos E.G.G. - Sieraden uit de negentiende eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.