Soda, Radmilo en Marieke Wildeman - Moms. Mijn visie op een gez

Schrijver:
Titel: Moms. Mijn visie op een gezonde en fitte zwangerschap.
ISBN: 9789082526202
Taal: Nederlands
Uitgever: Soda Bodyfit BV, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2016, 357 blz. Met kleurenfoto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een nieuw informatief boek over alles dat komt kijken rondom een zwangerschap en een bevalling. Alle mogelijke onderwerpen worden uitgelegd en voorzien van illustraties. Naast de praktische informatie geeft de auteur ook allerlei oefeningen voor je lichaam tijdens de zwangerschap en ook na de bevalling. Door middel van duidelijke tekst met bijbehorende foto's laat hij zien hoe de workouts uitgevoerd worden. Alle spiergroepen komen aan bod, met en zonder hulpmiddelen. Daarnaast wordt in heldere bewoordingen het belang van goede en gezonde voeding uitgelegd, voor zowel tijdens de zwangerschap als erna. Wat is gezonde voeding en wat is het effect op je lichaam en je geest? Het laatste deel van het boek bevat een prachtig kookboek met heerlijke, originele recepten. Het boek is mooi verzorgd en aantrekkelijk om te lezen en te herlezen. Een aanrader voor (aanstaande) moeders.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Soda, Radmilo en Marieke Wildeman - Moms. Mijn visie op een gezonde en fitte zwangerschap.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.