Hendriksen, Bartho - Verrassend Nederland - Capitool Reisgids

Schrijver:
Titel: Verrassend Nederland - Capitool Reisgids
ISBN: 9789041018823
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Reemst Uitgeverij / Unieboek bv Houten 2003 9789041018823
Bijzonderheden: stevige paperback met flappen 208pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Verrassend Nederland' is een reisgids in de bekende Capitoolreeks met aandacht voor juist die tuinen, musea, uitstapjes, kastelen, wandelingen, restaurants, markten etc. die net wat anders, onbekender, onverwachter of meer bijzonder zijn dan wat je doorgaans in de reguliere reisgidsen aantreft. Zo is er in Haarlem aandacht voor kanoen, en voor de drogist waar de Haarlemmerolie vandaan komt. In Amsterdam komen o.a. de Jordaan, theater Tuschinsky en Utrechtsedwarstafel, een restaurant zonder menukaart aan de orde. De Winkel van Sinkel (nu een cultureel-culinair warenhuis) in de stad Utrecht, de Menkemaborg en Domies Toen (dominees botanische tuin) in Groningen, in Overijssel het vestingstadje Delden, de Bredervoortse 'derde zaterdag van de maand' boekenmarkt in Gelderland en in Zeeland een Mondriaanwandeling en een escargotkwekerij. Na een 'verrassende' jaaragenda (van maart tot en met februari) is de gids per provincie ingedeeld. Met vele kleine kleurenfoto's en illustraties, opengewerkte tekeningen en (provincie)kaartjes. Met adressen, websites, openingstijden, een wegenkaart van Nederland en een register. Een leuke, aantrekkelijke en informatieve gids voor iedereen die eens wat 'anders' wil in eigen land.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hendriksen, Bartho - Verrassend Nederland - Capitool Reisgids

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.