Leung , Jereme . [ ISBN 9789812326980 ] 1919 ( Gesigneerd met een opdr

Schrijver:
Titel: New Shanghai Cuisine . ( Bridging the Old and the New . ) As we enter a new millennium, the Shanghainese are re-establishing their presence on the international restaurant scene, harnessing their natural talent for fashioning spectacular, -
ISBN: 9789812326980
Taal: Engels
Uitgever: MARSHALL CAVENDISH CORP
Bijzonderheden: Gebonden in harde kaft met omslag in als nieuwe staat - 1919 - 1e dr 2007 - 180 p - 1200 gr - 24x30,5 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- larger-than-life paeans, to pleasure. Dining in Shanghai is an exhilarating experience because whether you’re people watching at Three on The Bund, delighting in slivers of tea smoked eggs slathered in caviar at Whampoa Club, jostling with families at Bao Luo or steeping yourself in Zen minimalism at Shintori, you’re left in no doubt that you’re in Shanghai. Its in the energy, the ambience and the people. Each dining destination may be dazzlingly different and stupendously stylish, yet its the frisson that the city thrillingly creates - as it almost casually melds a pinch of the East with a dash of the West, a measure of history with a shot of the future - that is so unique and intoxicating.

It is only natural that a contemporary Chinese, new Shanghainese gustatory revolution should take seed in this city of acute contrast and sublime fusion. The desire to push the envelope, without losing its sense of self, has always been at the heart of this city’s fiesty spirit. Shanghai is a city like no other. It possesses an aesthetic, a style, a way of living that enraptures both the heart and mind. To sup at Shanghai’s table is to savour the pleasures of life itself.

In New Shanghai Cuisine: Bridging the Old and the New, Chef Jereme Leung explores the rich culinary heritage of Shanghai and re-interprets it, offering unique and contemporary presentations of some of Shanghai’s classic recipes. His respect for tradition and understanding of the fundamentals behind each dish as he recreates these recipes have won him praise from some of Shanghai’s most respected culinary figures. The classic dishes he has re-created include drunken chicken, Shanghai tea-smoked eggs and glutinous red dates (nuo mi hong zao), which are all regular items on his menu at Whampoa Club in Shanghai.

Als we een nieuw millennium binnengaan, herstellen de Shanghainese hun aanwezigheid in de internationale restaurantscène, gebruikmakend van hun natuurlijke talent voor het vormen van spectaculaire, groter dan levensgrote paeans, tot plezier. Dineren in Shanghai is een opwindende ervaring, want of je nu mensen aan het kijken bent in Three on The Bund, verrukkelijk snuift naar thee gerookte eieren slathered in kaviaar in Whampoa Club, verdringend met families in Bao Luo of jezelf onderdompelen in Zen minimalisme bij Shintori, jij laat er geen twijfel over bestaan ​​dat je in Shanghai bent. Het is in de energie, de sfeer en de mensen. Elke eetbestemming kan duizelingwekkend anders en ontzettend stijlvol zijn, maar het is de frisson die de stad op spannende wijze creëert - aangezien het bijna nonchalant een snuifje van het Oosten met een vleugje van het Westen versmelt,

Het is niet meer dan logisch dat een hedendaagse Chinese, nieuwe Shanghainese gustatoire revolutie zaad neemt in deze stad van acuut contrast en sublieme fusion. Het verlangen om de enveloppe te verleggen, zonder zijn zelfgevoel te verliezen, is altijd de kern geweest van de vurige geest van deze stad. Shanghai is een stad als geen ander. Het bezit een esthetiek, een stijl, een manier van leven die zowel het hart als de geest verleidt. Te eten aan de tafel van Sjanghai is genieten van de geneugten van het leven zelf.

In New Shanghai Cuisine: Bridging the Old and the New, Chef-kok Jereme Leung verkent het rijke culinaire erfgoed van Shanghai en herinterpreteert het en biedt unieke en eigentijdse presentaties van enkele van de klassieke recepten van Shanghai. Zijn respect voor traditie en begrip van de fundamenten achter elk gerecht terwijl hij deze recepten herschept, hebben hem veel lof gebracht van enkele van de meest gerespecteerde culinaire figuren van Shanghai. De klassieke gerechten die hij opnieuw heeft gemaakt, zijn onder meer dronken kip, gerookte eitjes uit Shanghai en glutineuze rode dadels (nuo mi hong zao), die allemaal standaard items zijn op zijn menu in de Whampoa Club in Shanghai.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leung , Jereme . [ ISBN 9789812326980 ] 1919 ( Gesigneerd met een opdracht van de auteur . ) - New Shanghai Cuisine . ( Bridging the Old and the New . )  As we enter a new millennium, the Shanghainese are re-establishing their presence on the international restaurant scene, harnessing their natural talent for fashioning spectacular, -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.