Sager, Riley - Mijn laatste leugen

Schrijver:
Titel: Mijn laatste leugen
ISBN: 9789026341861
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo|Anthos
Bijzonderheden: 2018, pp, paperback, in zeer goede staat
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Mijn laatste leugen vertelt het verhaal van Emma, die voor het eerst haar vakantie doorbrengt in een Amerikaans zomerkamp. In Camp Nightingale maakte ze nieuwe vrienden, had het naar haar zin en leerde ze leugens te vertellen. Toen verdwenen de drie meisjes met wie ze haar cabin deelde spoorloos in de bossen en bleef ze als enige achter.

Vijftien jaar later is Emma een gevierd kunstenaar, geplaagd door herinneringen aan die bewuste avond. Ze wordt door de kampleiding van Camp Nightingale gevraagd een zomerschildercursus te geven en omdat ze het verleden definitief wil verwerken besluit ze te gaan. Eenmaal aangekomen blijkt ze in dezelfde cabin als toen te moeten overnachten en het verandert opnieuw in een plaats delict...

A.J. Finn: "Adembenemend spannend. Deze thriller deed het bloed in mijn aderen sneller stromen."

Riley Sager, geprezen door Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner om de intelligente verhaalopbouw en onverwachte ontknopingen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sager, Riley - Mijn laatste leugen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Aggie's winkeltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Aggie's winkeltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Aggie's winkeltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Aggie's winkeltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Aggie's winkeltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.