As-Vijvers, A,M.W. e.a. - Miniaturen En Monnikenwerk middeleeuw

Schrijver:
Titel: Miniaturen En Monnikenwerk middeleeuwse manuscripten uit een Brabantse collectie
ISBN: 9789075159172
Taal: Nederlands
Uitgever: Tilburg, Scyption, 1999 907515917x 9789075159172
Bijzonderheden: paperback 60pp. in zeer goede staat, leuke ajour voorkant, bijz. afb. in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Catalogus bij een tentoonstelling van de collectie middeleeuwse manuscripten en miniaturen vervaardigd in de Nederlanden (tegenwoordig Nederland, België, Luxemburg en Noord-Frankrijk) van een anonieme Brabantse verzamelaar, in het Scryption (Museum voor schriftelijke communicatie) te Tilburg. Het inleidende gedeelte gaat over de achtergronden van het ontstaansproces van een middeleeuws handschrift en behandelt aspecten als: makers, kopiisten, gebruikers, soorten boeken, fasen in het maken van een boek, functie van de decoratie, de onderdelen van een getijdenboek, soorten schrift en toegepaste materialen en gereedschappen. Vervolgens de catalogus met informatie over de 28 tentoongestelde objecten, aansluitend aan hetgeen in de inleiding werd behandeld, steeds met illustraties in kleur van meer pagina's uit de zeer fraaie getijdenboeken, psalters, missalen en andere manuscripten. Met bibliografie en register. Aardige, leerzame uitgave, helder en begrijpelijk geschreven, voor een breder publiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

As-Vijvers, A,M.W. e.a. - Miniaturen En Monnikenwerk middeleeuwse manuscripten uit een Brabantse collectie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.