boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

breukel, thom - Grote Stilte Atlas van Nederland / plaatsen om

Schrijver:
Titel: Grote Stilte Atlas van Nederland / plaatsen om tot rust te komen
ISBN: 9789050184687
Taal: Nederlands
Uitgever: balans
Bijzonderheden: 2002, paperback, naam op schutblad verder als nieuw, Het is geillustreerd met eigen gemaakte tekeningen van de te bezoeken plekken. Met woordenlijst en register.
Prijs: € 6,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het drukke Nederland zijn nog talloze plaatsen waar stilte is. Maar je moet ze weten te vinden! Er zijn kerken, synagogen, moskeeën, Zen-zalen, waar de sereniteit wordt gekoesterd en bewaakt. Thom Breukel speurt al jaren naar plaatsen waar het nog rustig is. Hij heeft zich langzamerhand ontwikkeld tot deskundige op dit gebieden heeft een keuze gemaakt uit de ruim 3000 oude kerken in ons land, en uit andere plekken waar stilte kan worden ervaren.
De Grote Stilte Atlas van Nederland geeft per provincie de adressen en de routebeschrijving van het openbaar vervoer naar dergelijke stilte-oorden. Het is een puur praktische hulp bij het vinden en genieten van rust. De auteur illustreert deze gids met trefzekere tekenpen.
Recensie(s)
Stiltegebieden zijn schaars in Nederland. Auteur en voormalig tekenleraar Breukel is al jarenlang daarnaar op zoek en stelde op grond van vragenformulieren dit boek samen waarin een keuze is gemaakt uit ruim 3000 oude kerken en andere plekken van stilte die ons land kent. Het boek bestaat uit meer dan 500 adressen van stilteruimten, voor het overgrote deel kerken en kloosters. De te bezoeken adressen zijn per provincie geordend en bevatten tevens informatie over contactpersonen, telefoonnummers, bereikbaarheid per openbaar vervoer en soms een overnachting. De cultuurhistorische informatie is zeer beknopt. Aan elke provincie gaat een overzichtskaartje met de genoemde steden en dorpen vooraf. Het boek eindigt met een aantal logeeradressen langs het zgn. Pieterpad, een verklarende woordenlijst en een plaatsnamenregister. Het is geillustreerd met eigen gemaakte tekeningen van de te bezoeken plekken. Met woordenlijst en register.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

breukel, thom - Grote Stilte Atlas van Nederland / plaatsen om tot rust te komen