Lakerveld, Carry van, Nijst, Raoul - Zicht op verleden / vervol

Schrijver:
Titel: Zicht op verleden / vervolging en deportatie van Sinti en Roma in Nederland 1940-1945
ISBN: 9789081552615
Taal: Nederlands
Uitgever: Verbum, uitgeverij
Bijzonderheden: 2010, 47pp, gebonden, harde kaft + CD, nieuw!
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Op 31 december 2009 beëindigde de Stichting Rechtsherstel Sinti en Roma (SRSR) haar werkzaamheden voor Sinti en Roma in Nederland, die na de Tweede Wereldoorlog grotendeels buiten het rechtsherstel werden gelaten. Met de beëindiging van haar bestaan, achtte het bestuur van de SRSR het wenselijk om de aanleiding en noodzaak van haar oprichting in boekvorm vast te leggen. Op verzoek van de SRSR schreef Carry van Lakerveld Zicht op verleden. De vervolging en deportatie van Sinti en Roma 1940-1945, waarin zij de ontberingen, systematische vervolging en uitroeiing van Sinti en Roma gedurende de Tweede Wereldoorlog beschrijft. Het boek besluit met een compact overzicht van de oprichting van de SRSR en de werkzaamheden die de stichting gedurende de periode oktober 2000 - december 2009 voor het rechtsherstel van Sinti en Roma in Nederland heeft verricht.
Met ingang van januari 2010 zijn de taken en activiteiten van de SRSR grotendeels overgenomen door het Nederlands Instituut Sinti en Roma.
Verder lezen

Boekentas uit Hoofddorp

particulier

Logo Boekentas

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lakerveld, Carry van, Nijst, Raoul - Zicht op verleden / vervolging en deportatie van Sinti en Roma in Nederland 1940-1945 Lakerveld, Carry van, Nijst, Raoul - Zicht op verleden / vervolging en deportatie van Sinti en Roma in Nederland 1940-1945 Lakerveld, Carry van, Nijst, Raoul - Zicht op verleden / vervolging en deportatie van Sinti en Roma in Nederland 1940-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekentas

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekentas
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekentas een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekentas vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekentas kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.