Rice, Anne - De mummy of Ramses de gedoemde (Ramses the Damned

Schrijver:
Titel: De mummy of Ramses de gedoemde (Ramses the Damned #1)
ISBN: 9789029067720
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2000, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 9,60
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Ramses de Gedoemde, de legendarische farao, is herrezen in het Edwardiaanse Londen, waar hij door het leven gaat als de egyptoloog dr. Ramsey. Zijn onsterfelijke ziel wordt voortgedrreven door de zinderende herinneringen aan zijn voorlaatste ontwaken, aan het hof van de legendarische Cleopatra. Hoewel hij gaandeweg in de ban raakt van de beeldschone Julie Stratford, dochter van een invloedrijk scheepsmagnaat, blijft Cleopatra de vrouw naar wie hij intens verlangt.
Ooit dronk hij tegen beter weten in een levenselixer, dat hem maakte tot wie hij nu is: Ramses de Gedoemde, veroordeeld om eeuwig op aarde rond te dolen. Nu, gedreven door het onstilbare verlangen naar zijn verloren liefde, begaat hij een daad die zo gruwelijk is dat woorden tekortschieten...
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rice, Anne - De mummy of Ramses de gedoemde (Ramses the Damned #1)