Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Barry, Brunonia - De kantlezer

Schrijver:
Titel: De kantlezer
ISBN: 9789023429296
Taal: Nederlands
Uitgever: Cargo / De Bezige Bij
Bijzonderheden: 2008, paperback, 400 pagina's (gelezen)
Prijs: € 3,25
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Een meeslepend epos over passie, spanning en magie.' - Time Magazine

'Barry weet op lichte toon een huiveringwekkend verhaal te vertellen met een onvoorspelbaar einde.' - The New York Times

'De kantlezer is een betoverend verhaal, dat je meevoert in een werveling van geheimen, leugens en halve waarheden...' - Boek

Towner Whitney keert na twintig jaar terug naar haar geboortestad Salem. Haar geliefde oudtante Eva wordt vermist en blijkt onder mysterieuze omstandigheden te zijn verdronken. Als Towner op onderzoek uit gaat wordt ze geconfronteerd met vergeten herinneringen uit haar jeugd en met een mystieke gave die ze van haar moeder gekregen heeft.
Wanneer er nog een vrouw verdwijnt, laait een oude vete op tussen de besloten vrouwengemeenschap op het eiland voor de kust en de conservatieven in Salem. Towner moet haar ave aanwenden om levens te redden, maar zal daarvoor eerst de waarheid over haar eigen jeugd onder ogen moeten zien.

Brunonia Barry studeerde literatuur en creatief schrijven aan de Universiteit van New Hampshire. De Kantlezer werd oorspronkelijk in eigen beheer uitgegeven, waarna het direct door boekhandels en lezers in de armen werd gesloten. Barry woont in Massachusetts met haar man en hun golden retriever, Byzantium.
Verder lezen

Tussen de boeken uit Almere

particulier
Controleer a.u.b. na uw bestelling voor de zekerheid uw ongewenste mail. Een enkele keer komt het voor dat een reactie mijnerzijds daarin terecht komt.
Controleer a.u.b. ook voor de zekerheid het adres wat u opgeeft om het boek naartoe te laten sturen. Het gebeurt namelijk nog weleens dat een opgegeven adres of postcode volgens PostNL onjuist is.
Bij aankoop van meerdere boeken worden de verzendkosten gecombineerd.
Voor verzending naar een adres buiten Nederland gelden andere tarieven dan op deze site bij de boeken staat vermeld.
VERZENDING: Bestellingen worden 1x per week, doorgaans op donderdag of vrijdag, naar de post gebracht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barry, Brunonia - De kantlezer