Stone , Hal en Sidra - De kunst om Geen boek te schrijven

Schrijver:
Titel: De kunst om Geen boek te schrijven
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
De kunst om geen boek te schrijven

Een boek met een knipoog naar aankomende schrijvers.

Een boek schrijven is iets wat enorm veel mensen graag willen. Volgens onderzoek door het dagblad Trouw zelfs een miljoen mensen, alleen al in Nederland. Maar stel nu dat het boek waarover je droomt, niet wordt geschreven? Je krijgt er rust in je hoofd en vooral veel tijd voor terug.
Dit is een complete handleiding voor hoe je een geslaagd niet-schrijver kunt worden. Hoe stop je eervol met schrijven? Hoe kick je af? Hoe raak je de schrijfdrang kwijt? Er blijken enorm veel mogelijkheden te zijn om het schrijven van een boek op te schorten en uiteindelijk definitief af te blazen. De auteurs verwoorden hun praktische aanwijzingen op een bijzonder geestige manier.

Waarschuwing: voor wie zichzelf als schrijver in hoge mate serieus neemt, kan dit boek vrij confronterend uitpakken.

Hal en Sidra Stone zijn bekend als de bedenkers van de Voice Dialogue methode.
Recensie(s)
Een boek schrijven, wie wil het niet tegenwoordig? Alleen al in Nederland schijnen er een miljoen mensen van te dromen. Het auteursechtpaar Hal en Sidra Stone, dat al diverse titels op hun naam had staan, schreef voor die groep deze handleiding met een knipoog. Niet weer een van die How to-boeken die vanuit Amerika de markt overstromen, maar juist een How NOT to-boek. De Engelse titel maakt duidelijker wat ze met dit hilarische werkje willen betogen dan de Nederlandse: You don't have to write a book. De tientallen adviezen voor het uitstellen van het schrijven herkent de schrijver-in-spe zeker: blijven praten over het boek, een nieuwe pc kopen, schema's maken, eerst je hele huis opruimen, veel mediteren, almaar onderzoek doen etc. Hoe kom je van je schrijfdrang af? Toch is de conclusie van het laatste hoofdstuk natuurlijk: als je moet schrijven, dan moet je schrijven. Wie dit boek heeft gelezen, heeft niet alleen om zichzelf gelachen, maar weet ook zeker of hij echt wil (of niet) schrijven. Met een bijlage van de ongeschreven en van de daadwerkelijk gepubliceerde boeken van de auteurs.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stone , Hal en Sidra - De kunst om Geen boek te schrijven Stone , Hal en Sidra - De kunst om Geen boek te schrijven Stone , Hal en Sidra - De kunst om Geen boek te schrijven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.