Gladstone , William - De Twaalf

Schrijver:
Titel: De Twaalf
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: splinternieuw
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Fascinerend en inspirerend. Eckhart Tolle, auteur van Een nieuwe Aarde

William Gladstone is an author and literary agent who has worked with Eckhart Tolle, Deepak Chopra, and Barbara Marx Hubbard.

De Twaalf is een buitengewone en onvergetelijke roman over een hoogst ongebruikelijke, argeloze held. Als kind leeft Max in een wereld van kleuren en getallen en tot zijn zesde weigert hij te praten. Op vijftienjarige leeftijd heeft Max een bijna-doodervaring, waarbij hem in een visioen de namen van twaalf bijzondere mensen worden geopenbaard. Hoewel Max de betekenis van die twaalf namen niet begrijpt, kan hij het gevoel dat ze van grote betekenis zijn niet van zich af schudden. Na zijn studie aan Harvard en Yale gaan er acht jaar voorbij voordat Max de eerste van De Twaalf leert kennen. De Twaalf neemt de lezer mee op een reeks spectaculaire avonturen in Israël, Griekenland, Engeland, India, Turkije, China, Japan en Mexico, culminerend in het inzicht waarom en hoe Max en De Twaalf zijn voorbestemd om de werkelijke betekenis van 21 december 2012 te ontdekken. Hun kennismaking kan de uitkomst zijn van een oude voorspelling van de Maya's over de toekomst van onze planeet. Alleen De Twaalf kunnen de antwoorden leveren, omdat het lot van de hele mensheid aan een zijden draadje hangt…

Recensie(s)Na een bijna-doodervaring blijven bij een 15-jarige jongen in zijn onderbewustzijn twaalf namen hangen. In de loop van zijn succesvolle leven als producent van documentaires ontmoet hij in verschillende delen van de wereld de personen met die namen. Ook wordt hem in een vroeger heiligdom van de Maya's door een dertiende apostel onthuld hoe belangrijk 21 december 2012 voor de mensheid zal zijn. Op die dag loopt een oude Mayakalender af en zal of de wereld vergaan of zullen de mensen in harmonie met zichzelf en de natuur verder leven. Een volledig fictieve roman die een esoterische filosofie uit wil dragen over de mens en zijn toekomst op onze planeet.

SPLINTERNIEUW, VASTE PRIJS
Verder lezen

De Oorsprong uit Nieuw Roden

zakelijk

Logo De Oorsprong

KIJK OOK IN SPAM voor onze mails.
==============
==============
Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 4,40
Pakketpost € 8 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gladstone , William - De Twaalf Gladstone , William - De Twaalf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Oorsprong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel de Oorsprong
    Kamer van Koophandel nummer: 01155663
    NL001442341B29
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.