Keegstra R.H. - Sporen van de wederkomst van Jezus christus D

Schrijver:
Titel: Sporen van de wederkomst van Jezus christus De 21e eeuw en de wederkomst naar de Openbaring van Johannes
ISBN: 9789060470374
Taal: Nederlands
Uitgever: Oosterbaan & Le Cointre Goes 1e druk 1998 9060470370 9789060470374
Bijzonderheden: paperback 174pp. in goede staat
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur van deze uitgave laat zien, dat de noden en weeën uit de Openbaring van Johannes meer dan een dreiging inhouden. Hij tracht een ruimer godsbeeld van Jezus Christus te tonen, dan in onze tijd in het algemeen wordt aangenomen. Hoewel Jezus in zijn werken een toelatende God is, zoals de loslating van de Satan in de eindtijd bevestigd, neemt het niet weg dat Hij op een ingewikkelde en verheven wijze direct betrokken is bij de noden en weeën. Ds. Keegstra toont in zijn uitleg en toepassing op schokkende wijze hoe Jezus als de Almachtige Zoon in het verleden en het heden, de wereld weet te gebruiken ten dienste van de geroepen mens, te weten Israël en de Kerk. Juist het laatste maakt dit boek tot een onmisbaar troostboek in de druk ter tijden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keegstra R.H. - Sporen van de wederkomst van Jezus christus   De 21e eeuw en de wederkomst naar de Openbaring van Johannes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.