boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Chambers - Snake river

Schrijver:
Titel: Snake river
ISBN: 9789003380104
Taal: Engels
Uitgever: ThiemeMeulenhoff bv
Bijzonderheden: 1975, paperback, 3e druk redelijke staat Voor enigszins gevorderde jonge lezers met enig voorbehoud, want uiteraard spreken de farmers en cowboys niet 'the Queen's English'.
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twee doortrapte schurken van cowboys overmeesteren zomaar een amerikaanse farmer op zijn erf; zijn vrouw moet toezien hoe hij wreed mishandeld wordt. Dan moet ze voor de schurken nog een maaltijd bereiden ook! De jonge zoon vertelt het wel allemaal aan de deputysheriff, maar neemt toch zelf wraak. De schurken vinden de dood. Voor enigszins gevorderde jonge lezers met enig voorbehoud, want uiteraard spreken de farmers en cowboys niet 'the Queen's English'. Het verhaal is vol amerikanismen en ongrammaticale zinsbouw, wat de samenstellers 'vulgar' noemen. Het betekent echter wel levendige taal en lokale kleur. Kwistig geillustreerd. Moeilijke woorden worden in het Nederlands verklaard in de kantlijn.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chambers - Snake river