Ben Kuiken - De laatste manager een pleidooi voor vrijheid, gel

Schrijver:
Titel: De laatste manager een pleidooi voor vrijheid, gelijkheid en ondernemerschap
ISBN: 9789077881767
Taal: Nederlands
Uitgever: Haystack, Uitgeverij 2e druk 2010 9789077881767
Bijzonderheden: paperback 224pp. als nieuw
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur van dit prikkelende boek, een filosoof, vermoedt dat de manager een uitstervend ras is en hij is daar bepaald niet rouwig om. Hij laat zien aan de hand van het voorbeeld van Buurtzorg Nederland dat het anders kan. Deze landelijk opererende thuiszorgorganisatie werkt met zelfstandige eenheden van tien tot twaalf verpleegkundigen die alles zelf doen: van roosteren van het werk tot en met de administratie ervan. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn zonder manager prima in staat hun werk zelf te organiseren en te bewaken. De auteur bepleit in een aansprekende symptoomanalyse tal van (voor)beelden en met veel kennis van zaken om meer zelfsturing te leggen bij ondernemende en zelfverantwoordelijke medewerkers. En de resultaten van deze zelfsturing spreken boekdelen: bij Buurtzorg Nederland melden zich jaarlijks spontaan honderden verpleegkundigen aan en de dienstverlening wordt gewaardeerd met een 8.7 voor de verleende zorg tegen aanzienlijk lagere kosten. Met bronnenopgave, tips om verder te lezen en een register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ben Kuiken - De laatste manager een pleidooi voor vrijheid, gelijkheid en ondernemerschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.