Vroon, P. - Verborgen verleider / druk 1

Schrijver:
Titel: Verborgen verleider / druk 1
ISBN: 9789026313264
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1994, eerste druk, 251pp, paperback. In zeer goede staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Onderwerp van deze studie - coproduktie van de psychologen Vroon en de Vries en de bioloog van Amerongen - is het menselijk reukvermogen in al haar aspecten. Na een inleiding in cultuur- en wetenschappelijke geschiedenis van de reuk wordt bouw en werking van het reukorgaan uiteengezet. Vervolgens komen achtereenvolgens de algemene eigenschappen van de reukzin aan de orde, inter- en intrapersoonlijke verschillen in geurwaarneming, geurherkenning en persoonlijk geurpaspoort. Het reukorgaan heeft verbindingen met lang geleden ontstane systemen in de hersenen die emoties, stemming en motivatie regelen. Geuren beïnvloeden daardoor het gedrag op een vaak onbewuste, maar zeer direkte manier en hebben een sterke verbinding met het episodisch geheugen. Reukstoornissen, onderwerp van het laatste hoofdstuk, hebben dan ook ingrijpende gevolgen. Het boek wordt afgesloten met enkele praktische tips en aanbevelingen. Een prettig leesbaar en onderhoudend werk over een door velen onderschat zintuig. De belangrijkste feiten over het reukzintuig worden op heldere wijze uiteengezet. Niet alleen interessant voor psychologen, maar zeker ook voor een breder lezerspubliek.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vroon, P. - Verborgen verleider / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.