Cassandra Vugts Joop Weesie - Wol De essentie van nieuw leid

Schrijver:
Titel: Wol De essentie van nieuw leiderschap
ISBN: 9789043022026
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V. Druk: 1 2011 9789043022026
Bijzonderheden: geb. hardcover 126pp. als nieuw 20,4/12,5 cm
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek waarin management en leiderschap centraal staan. De auteurs met jarenlange advieservaring kiezen ditmaal echter een hele andere benadering dan de standaardanalyse van bestaande theorieen. In plaats daarvan wordt een fabel verteld waarin schapen de hoofdrol spelen. De schapen in verschillende kuddes leven van hun wol en runnen gezamenlijk de gehele productieketen. Dit gaat goed totdat zich een ramp voltrekt. De brug in de Alpacavallei tussen de verschillende kuddes stort letterlijk in elkaar. De hechte kuddes zijn gesplitst. Een kudde houdt zich vast aan bestaande waarden en gevestigd leiderschap, terwijl de andere kudde met creatieve ideeen en een open houding een vorm van nieuw leiderschap opzet. Zal de harmonie alsnog hersteld worden en op welke wijze zal dit plaatsvinden of zullen de afzonderlijke kuddes hun eigen weg bewandelen? Het verhaal is zodanig geschreven dat de lezer in staat wordt gesteld om zijn eigen lering te trekken uit de verscheidene gebeurtenissen. De fabel boeit tot het einde en is bijzonder geschikt voor elke (beginnende) manager. Ruime bladspiegel; geillustreerd met enkele paginagrote zwart-wittekeningen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cassandra Vugts Joop Weesie - Wol    De essentie van nieuw leiderschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.