Robert Sutton - Topbaas Rotbaas leer van de slechtsten en wo

Schrijver:
Titel: Topbaas Rotbaas leer van de slechtsten en word een van de besten
ISBN: 9789047076520
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact 1e druk 2010 9789047076520
Bijzonderheden: paperback 224pp. in goede staat
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Robert Sutton, hoogleraar Management Science en Engineering aan de Stanford Engineering School, schreef eerder over vervelende collega's in 'De anti-huftermethode' (2008)*. In dit nieuwe boek analyseert en bestudeert hij hoe medewerkers met hun baas weglopen of hoe ze juist van hem weglopen. Wat maakt nu het verschil tussen een top- en een rotbaas? Dit boek geeft de lezer inzichten en handleidingen aan de hand van praktijkvoorbeelden en psychologische onderzoeken in het veld. Een topbaas durft onder meer (harde) besluiten te nemen, heeft veel zelfkennis, weet hoe anderen over hem denken of op hem reageren en probeert een evenwicht te vinden tussen medewerkers loslaten en controleren. Het boek is opgezet in goed op elkaar aansluitende delen. Hoe bereid je je optimaal voor? Wat doen topbazen eigenlijk en wat is de essentie van een topbaas zijn en blijven? Handboek voor alle leidinggevenden die een topbaas willen blijven of worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert Sutton - Topbaas Rotbaas    leer van de slechtsten en word een van de besten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.