Dr. H.J. Agteresch, A.C. van Bochove, ds. A. van Voorden, drs. L.D.A.

Schrijver:
Titel: Agteresch, Dr. H.J. (e.a.)-Wonderen de wereld uit? (nieuw)
ISBN: 9789033629938
Uitgever:
Bijzonderheden: Wonderen... de wereld uit? is een boek over wonderen; met bijdragen van dr. H.J. Agteresch, ds. A. van Voorden, ds. M. Karens, ds. D. de Wit, prof. dr. F.A. van Lieburg e.a. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Voor opzienbarende verschijnsele...
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wonderen... de wereld uit? is een boek over wonderen; met bijdragen van dr. H.J. Agteresch, ds. A. van Voorden, ds. M. Karens, ds. D. de Wit, prof. dr. F.A. van Lieburg e.a.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Voor opzienbarende verschijnselen is meer belangstelling dan ooit. Gebedsgenezers trekken volle zalen. Via internet worden moderne wonderverhalen wereldwijd verspreid.
Over de betekenis en de geloofwaardigheid van wonderen is binnen het christendom altijd veel discussie geweest. Dit boek wil helpen in het bepalen van een Bijbels standpunt.
Wat is de betekenis van wonderen in het Nieuwe Testament? Welke rol spelen ze in de gereformeerde traditie? En welke functie kunnen ze hebben in het persoonlijke geloof?
De bijdragen in dit boek zijn eerder als lezing uitgesproken voor de studentenvereniging Solidamentum.
Een waardevol boek, dat bezinning biedt op wonderen in de Bijbel, de geschiedenis en de actualiteit.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. H.J. Agteresch, A.C. van Bochove, ds. A. van Voorden, drs. L.D.A. Harteveld, ds. M. Karens, drs. J. van Mourik, Aris van Dijk, Jan Pieter Kole, Adrie van der Zande, prof. dr. F.A. van Lieburg en ds. D. de Wit - Agteresch, Dr. H.J. (e.a.)-Wonderen de wereld uit? (nieuw)