Dr. M.A. van Willigen (samenstelling), Ambrosius, Augustinus, Chrysost

Schrijver:
Titel: Willigen, Dr. M.A. van-Dagboek Vroege Kerk
ISBN: 9789058299925
Uitgever:
Bijzonderheden: Dagboek Vroege Kerk, samengesteld door dr. M.A. van Willigen bevat twaalf preken van Ambrosius, Augustinus, Chrysostomus en Eusebius van Caesarea over psalmen. Deze preken verschijnen nu voor het eerst in het Nederlands in de vorm van een dagboek....
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dagboek Vroege Kerk, samengesteld door dr. M.A. van Willigen bevat twaalf preken van Ambrosius, Augustinus, Chrysostomus en Eusebius van Caesarea over psalmen.
Deze preken verschijnen nu voor het eerst in het Nederlands in de vorm van een dagboek. Elke dag een dagtekst, een te lezen bijbelgedeelte en een meditatief stuk van een kerkvader. 
Voor wie de vroegchristelijkekerk van binnenuit wil leren kennen, biedt het Dagboek Vroege Kerk een bijzondere gelegenheid: waalf authentieke preken, die een rijke boodschap hebben voor vandaag, geschreven door belangrijke bijbeluitleggers uit de vierde eeuw.
De twaalf preken hebben betrekking op de psalmen 1 t/m 8, 22 en 25 t/m 27.
Dr. Marten van Willigen bestudeerde de exegese van de psalmen en vertaalde ze.
In het dagboek voorziet hij ze van een inleiding.
Omdat de preken voor het eerst op deze manier in het Nederlands verschijnen, is dit dagboek uniek in zijn soort.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. M.A. van Willigen (samenstelling), Ambrosius, Augustinus, Chrysostomus en Eusebius van Caesarea - Willigen, Dr. M.A. van-Dagboek Vroege Kerk