Cox, Tracey (tekst) Davis, John (fotografie) - Kama Sutra

Schrijver:
Titel: Kama Sutra
ISBN: 9789044321302
Taal: Nederlands
Uitgever: House of |Books Vianen 1e druk 2008 9789044321302
Bijzonderheden: paperback met flappen 186pp. in goede staat
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Engelse schrijfster is psychologe en seksuologe, columniste en auteur van o.m. Superflirt en andere seks- en erotische handboeken. Ze is bekend van het tv-programma Sex Inspectors, Beter in Bed. Haar zevende boek is een wel heel creatief opgeschudde gepopulariseerde versie van de Indiase klassieker. De oude technieken worden nuchter, grappig en pleziergericht van commentaar voorzien om enig raffinement in het minnaarschap te brengen. Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken (Erotisch/Exotisch/Extatisch/Exhibitionistisch/Expert), oplopend in moeilijkheidsgraad qua benodigde acrobatiek. De standjes zijn met uiterst fraaie foto's van modellen in alle huidskleuren geillustreerd. Verder technische informatie over handjobs, blowjobs, het oefenen van belangrijke spieren en veel meer vaardigheden waar koppels baat bij zouden kunnen hebben. Cox relativeert leuk en gaat speels om met de klassieke benamingen, die aangepast worden aan de moderne tijd (De Tol, De Kopstand, De Billenkus en De Hanige Tarzan). Hoe iemand een succesvolle penetratie bij de Draaibrug volhoudt, is overigens een wonder. Paarse omslag met zilveren belettering en klein blootfotootje. Register in superkleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cox, Tracey  (tekst)    Davis, John (fotografie) - Kama Sutra

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.